29 Ağustos 2009 Cumartesi

İşte başlıyorum..

Nasıl anlatsam, Nerden başlasam :)))
Eveet işte başlıyorum yazmaya.. Bu blogu neden yazmaya başladım önce onu anlatayım. Ocak ayında başvurduğum ve Haziran'da seçildiğimi öğrendiğim Comenius Dil Asistanı olarak Hollanda'ya gidiyorum. Comenius Dil Asistanlığı nedir, bu işe nasıl başladım, neler yaptım, neler yapacağım, nereye gidiyorum vs vs hepsini burdan paylaşmaya karar verdim. Belki bir günlük,belki bir anı defteri bu.. Şu anda bende bilmiyorum ne olduğunu. Umarım bundan sonra buraya yazacaklarım hep güzel şeyler olur :))

How to tell, Where to start :)))
Yep I'm starting to write. I'll tell why I started to write this blog. I am going to the Netherlands as Comenius Language Assistant which I applied on January,2009 and learnt I was chosen on June.What is Comenius Assistantship?, how I started this, what I have done, What I'll do,Where I'm going etc., I decided to share all of these here.Maybe a diary or a memory notebook.. Even I dont know for now. I hope everything I write here will be good things.

2 yorum:

  1. Öncelikle yazmaya başlayarak, güzel bir başlangıç noktası seçmişsin kendine. Eminim geriye dönüp baktığında bu elektronik günce sana çok şey ifade edecek.
    Hadi başla bakalım! bizde izliyoruz seni :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim. çok iyi yazamasam da başladım ve yazıyorum işte!

    YanıtlaSil